28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiColdplay anunță un al doilea concert în România, la 13 iunie 2024,...

Coldplay anunță un al doilea concert în România, la 13 iunie 2024, datorită „cererii incredibile”

Articole Similare

Trupa britanică Coldplay va susține un al doilea concert pe Arena Națională, pe 13 iunie 2024, datorită „cererii incredibile” pentru biletele la concertul din 12 iunie 2024, au anunţat marți, 25 iulie, organizatorii evenimentului, EMagic.

„Datorită cererii incredibile, a doua dată a turneului mondial Music Of The Spheres a fost adăugată pe 13 iunie la Arena Națională în Bucureşti”, a transmis EMagic, pe pagina de Facebook.

Anunțul vine după ce zeci de mii de fani români au luat cu asalt încă de marți dimineață platforma de bilete pentru primul concert anunțat, atunci când sesiunea pre-sale a început.

La ora 9:00 erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), iar după opt minute deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet, potrivit Ziarul Financiar.

Cel mai ieftin bilet în pre-sale costă 199 de lei, la categoria 6, iar cel mai scump costă 725 de lei, la categoria 1. Prețul unui bilet la categoria standing A este de 480 de lei.

Coldplay este o formație de rock alternativ și piano-rock din Londra, Regatul Unit, printre cele mai cunoscute formații din lume. Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...