5.1 C
București
marți, noiembrie 5, 2024
AcasăBucurestiHoria Tomescu: „Pază și patrulare în Parcul Cișmigiu”

Horia Tomescu: „Pază și patrulare în Parcul Cișmigiu”

Articole Similare

Suzuki e Vitara: Primul vehicul electric al mărcii japoneze

În sfârșit, Suzuki face pasul către electrificare completă...

Hyundai prezintă un nou concept: Hyundai Initium

În lumea în continuă evoluție a industriei auto,...

Viceprimarul Capitalei a declarat că va fi creată Patrula Cișmigiului. Primăria Capitalei, prin intermediul ALPAB, a încheiat un acord pentru furnizarea de servicii de supraveghere și patrulare în parcul din centrul Bucureștiului.

Pază și patrulare în Parcul Cișmigiu, transmite Horia Tomescu într-o postare pe Facebook.

Viceprimarul Capitalei anunță că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a încheiat un acord pentru furnizarea de servicii de supraveghere și patrulare în Parcul Cișmigiu. Acest contract va asigura cinci posturi de pază permanente, disponibile non-stop, 24 de ore pe zi.

Parcul Cișmigiu este unul dintre cele mai iubite locuri de recreere din București și dorim să ne asigurăm că toți cei care îl vizitează se bucură de o experiență plăcută în condiții de siguranță, precizează Horia Tomescu.

Viceprimarul Capitalei apreciază că încheierea acestui contract pentru servicii de supraveghere și patrulare în Parcul Cișmigiu reprezintă un moment semnificativ în consolidarea angajamentului luat față de locuitorii Bucureștiului: „de creștere a nivelului de siguranță și confort pentru toți vizitatorii”.

În același timp, această procurare se încadrează într-un efort mai amplu de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii și serviciilor oferite în parcuri, precum și:

Încă un pas spre un oraș mai sigur și mai prietenos, a concluzionat Horia Tomescu.

Prin urmare, începând cu data de miercuri, 13 septembrie 2023, va fi asigurată supravegherea și patrularea în Parcul Cișmigiu.

Săptămâna trecută, viceprimarul Capitalei a anunțat că ALPAB a finalizat procesul de licitație publică pentru achiziționarea a 1.500 de bănci și 1.500 de coșuri de gunoi, după cum urmează: 800 de bănci cu structură din oțel, având șezut și spătar din lemn, plus 350 de bănci din beton cu finisaje din piatră de râu și șezut din lemn, la care se adaugă 350 de bănci cu siglă pentru zonele istorice. Costul total al acestora este de 2,3 milioane de lei. De asemenea, au fost achiziționate 550 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decorațiuni din lemn, alături de 250 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decorațiuni din piatră, precum și 700 de coșuri de gunoi cu capac special destinate zonelor istorice. Costul total pentru aceste coșuri de gunoi se ridică la 2 milioane de lei.

Parteneri